MODERN MONASTERY

Vi vänder oss mot samhällen som skapar rädda människor istället för stolta individer.

Vi vänder oss mot de krafter som inte låter individen vara som hon vill.

                                HEM     KONTAKT     HÄR KAN DU KÖPA VÅRA BÖCKER  

 

På våren 2007 kom vår första bok där elva författare fick skriva vad de ville. Det resulterade i en bok där noveller blandades med prosapoesi och lyrik. Knappt ett år senare hade boken sålt såpass bra att vi vågade satsa på ännu en bok. En del av de som varit med i den första boken återvände och andra som sett vår första bok och som ville vara med tillkom.

 

Idén är att den som vill får vara med och skriva om precis vad hon eller han vill. För att ingen skall behöva figurera i ett sammanhang de inte vill får alla läsa det tryckfärdiga manuset. Den som då av någon orsak inte vill vara med får ta bort sitt bidrag.

 

Det kostar inget att vara med i våra Movement-böcker och ingen kan få betalt för att vara med. Allt överskott går rakt in in nästa projekt, inte nödvändigtvis med samma deltagare. Med sitt arbete hjälper man sig själv och andra att synas.

 

Våra böcker säljs av diverse bokhandlare i Göteborg och Stockholm och av oss själva varhelst vi kommer åt. Ibland kan någon av oss till och med ses med boklåda på magen på någon gågata i Sverige. Priset hos de allra flesta handlare är 20 kronor och priset är detsamma när vi själva säljer.

 

 

I vår andra bok medverkar författarna:

 

Alexander Nyström, Bob Hossack, Jenny Sonesson, Meidi Tönisson, Oscar Eriksson, Carl Stråhjelm, Maria Malmström, Pa Ebrima, infantilopen(at)gmail.com, Kristina Nilsson, Lisa Björklund, Stefan Falck, Claire Adam, Peter Sjöholm och Kalle Wannerskog. Illustrationer av Björn Eklund

 

Omslaget är designat av Mats Eklind och tryckfärdiga original gjorda av Björn Eklind.

 

 

 

I vår första bok medverkar följande författare:

 

Krister Andersson, Tobias Sondén, Alexander Nyström, Oscar Eriksson, Maria Malmström, Anonym, Carl Örn, RayJ, Andréas Borelli, Claire Adam och Pa Ebrima. Illustrationer av Björn Eklund

 

Omslaget är designat av Mats Eklind och tryckfärdiga original gjorda av Björn Eklind.

 

modernmonastery.se © 2008